U Berounky.info U Berounky info

Umělci z Poberouní

Umělci z Poberouní

Prožíváme po roce takové deja-vu předvánočních uzávěr, a tak znovu dáváme do popředí projekt "Tvůrci u Berounky", kde se mohou prezentovat všichni šikovní lidé. V našem údolí je tolik talentovaných lidí, kteří malují, vyrábí šperky, keramické výrobky, kosmetiku, šijí oblečení, pracují s kovem, dřevem, pryskyřicí aj.

Na těchto stránkách tedy vznikla záložka "Tvůrci", kde si každý z nich může založit profil, napsat o sobě pár řádků a především zviditelnit výrobky, které vznikají pod jeho rukama. Přidat se mezi Tvůrce může každý, kdo má nápady, své vlastní výrobky a je z našeho okolí, aby mohlo dojít k osobnímu převzetí.

Myslím, že nejen v covidové, ale hlavně před Vánoci, je ideální doba, kdy dát o sobě vědět. Spoustu z vás má momentálně zavřené provozovny, ale složenky a faktury se neptají... Pokud vám tento projekt alespoň malinko pomůže, budeme velmi rádi. 

A pokud naopak vy sháníte originální dárek, přijďte si vybrat. A třeba zde naleznete zrovna to, čím budete chtít udělat radost někomu jinému, nebo sami sobě. Někteří tvůrci mají své eshopy, z profilu vás to na ně tedy přesměruje, jiní zde mají detailnější nabídku a spojit se s nimi můžete prostřednictví "Mám zájem" a detaily obchodu už si dořešíte spolu. My jim pouze nabízíme prostor k prezentaci.


Ať se vám dobře prezentuje, vybírá i "nakupuje".

26.10. 2020, Petra
naposledy aktualizováno 12.4. 2022