U Berounky.info U Berounky info

Coworking

Coworking

Pracujete na home office a občas potřebujete změnit prostor? Přinášíme vám přehled míst v našem okolí, kam se můžete pohodlně usadit s notebookem a v klidu pracovat.

Meandr

V Řevnicích vzniklo coworkingové centrum Meandr v rámci projektu Corso Řevnice skládajícího se z rezidenčního bydlení, baru, pensionu, restaurace a pivovaru.

Tak jako krajina potřebuje meandrující řeky, aby mohla vzkvétat, tak i lidská mysl potřebuje k prosperitě bohatý tok myšlenek. Proud nápadů, které se pozvolna a v souvislostech proměňují v jedinečné koncepty.

Tvůrcem myšlenky Meandru je Aleš Klemperer, kerý kolem sebe soutředil tým lidí se zkušeností s provozováním coworkingových center. Vnímají silný potenciál celého Poberouní a hlavně všech, kteří zde žijí. Meandr nabízí klidné a příjemné zázemí pro vaši práci, měsíční individuální tarify, pronájem kanceláří, možnost jednodenních návštěv a pronájem zasedací místnosti. Samozřejmostí je i kancelářské vybavení jako tiskárna, kopírka apod. Meandr můžete využít i na vzdělávání, inspiraci, zábavu, nové business příležitosti i neformální setkávání.


Půda

V Černošicích vznikla nová radnice přestavbou vily Tišnovských. Na její půdě město provozuje coworkingové prostory Půda a chce veřejnosti nabídnout vybavený obecní kancelářský prostor pro pracovní, společenské či komunitní využití, a to za cenově dostupných podmínek, a tím přispět k rozvoji těchto aktivit v Černošicích.
V běžném režimu jsou uživatelům volně k dispozici celé prostory Pûdy. Některé z místností lze za poplatek rezervovat pro výhradní použití - Terárko (80 Kč/hod), Kumbál (50 Kč/hod) a Obývák (100 Kč/hod). V rámci využívání PÛDY jsou Vám k dispozici některé placené doplňkové služby, především tisk a kopírování.



Restaurace a kavárny

V okolí je několik kaváren či restaurací, kam můžete přijít s počítačem a nerušeně pracovat. V Řevnicích můžete zajít do restaurace Corso a dát si k práci skvělé jídlo, do kavárny Modrý domeček, kde neodoláte čerstvým zákuskům či do městské knihovny, která ovšem nemá wifi. Zámek Svinaře by mohl být vhodnou alternativou pro ty, co bydlí "na kopci".


V Dobřichovicích v kavárně Café Černý Dorty je prostor rozdělený na "klidovou" a "rušnou" čast. V rušné části se nachází dětský koutek, ve kterém bývá dost živo. Pro práci tedy doporučujeme využít druhou část, ve které je hostům k dispozici tiskárna. Celý prostor je pokryt wifi. V kavárně se v dopoledních hodinách podávají snídaně a kvůli jejích famózním dortům si budete hledat záminku, aby jste tam mohli jít pracovat, časteji, než by jste skutečně potřebovali.


17.6. 2019, Petra
naposledy aktualizováno 19.11. 2022